Bloggpausen är över!

karlberg

Efter en välbehövlig paus på 12 månader är jag tillbaka i bloggvärlden. Jag har saknat att blogga, även om jag också behövt fokusera på annat.

Vad jag gjort det senaste året? Varit mamma-”ledig”, haft en intensiv uppstarts-jobbvår, haft semesterlångledigt och trappat upp på jobbet igen efter förskoleinskolning av minstingen. Bland annat. Besökt Warzsawa, London, Danmark (Köpenhamn, Lolland och Falster) och Mallorca, gjort oss mer hemmastadda i Täby, lärt känna en massa nya människor, firat treårig bröllopsdag med min fina man och sett barnen gå från bebis och 3-åring till 1,5-årig förskolekille och modig, social och fantasifull 4-åring. Vilket år!

Bilden på min ljuvliga lilla familj är från i våras, förevigad av bästa fotografen Lina Hartman som även tagit headerfotot.