Den stora byfesten

Vaknade efter 9 timmars nästan ostörd sömn, så himla härligt. Vi åt frukost, tog på oss träningskläder och åkte till SATS Viggbyholm. Vienna träffade sin förskolekompis Ida på Mini-Sats, där barnen ritade teckningar medan vi tränade och duschade.

Sen åkte vi hem, åt lunch och gick på en husvisning. Tyvärr är huset troligtvis inte intressant (trädgården var inte optimal och mycket ljud från stor väg nära huset), väldigt trist då jag gått och längtat till den här visningen och mer eller mindre möblerat huset i huvudet redan. Jag kan bara inte låta bli.

Efteråt åkte Martin till Bauhaus för att köpa kakelfärg (vi ska försöka oss på att måla vårt fula 80-talskakel i köket) medan jag och barnen var på Stora byfesten på Rönninge by. Vienna ville köra ponnyridning och valde den norsak fjordhästen hette Linn, som dock var mer intresserad av att beta gräs än att gå sitt varv. Jag fick i princip knuffa hästen runt hagen, men hon hade kul ändå. Vienna alltå (Linn kanske not so much).

Sen kollade vi på kaninerna och grisen, fikade i våffelstugan, fyndade en ursöt jackmatchande blåbärsmössa till min bärälskande son i hantverksstånden och lekte på lekplatsen innan det var dags att bli upplockade av Martin igen.

Hemma igen kom grannarna förbi och lekte (barnen hade någon sorts akrobatisk gymnastikshow för oss) och sen körde vi en minkräftskiva eftersom Vienna önskat att få äta kräftor igen efter våra två kräftskivor i augusti.